За Нас – НУРИДЕНТ

Дентален имплантологичен център НУРИДЕНТ е основан от д-р Нури, собственик и управител на клиниката. Д-р Нури има повече от 18 години опит в областта на денталната медицина.

Нуридент България  се състои от две самостоятелни клиники в град София :

– Първата клиника е специализирана в терапевтичната и ортодонтска стоматология

– Втората клиника е специализиран център по зъбна имплантология с имедиатно поставяне.

С какво разполагаме в НУРИДЕНТ?

– Най-новите и съвременни технологии в сферата на денталната медицина.

– Осем дентални кабината, от които един VIP кабинет.

– Собствена зъботехническа лаборатория, специализирана в протезиране върху импланти.

– Рентгенов кабинет с компютърен томограф (скенер), ортопантомограф (за панорамни снимки), ренгенов апарат за сегментни снимки.

– Конферентна зала за провеждане на семинари и обучения.

Екипът ни се състои от редица специалисти по дентална медицина, включително имплантолози, орални хирурзи, терапевти, дентални асистенти, анестезиолог и кардиолог, които при необходимост,  ще бъдат на Ваше разположение по време на цялото лечение.

Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р С. М. Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти и развива успешен дентален туризъм в България. Пациентите на НУРИДЕНТ идват от почти всяка точка на света – България, Англия, Германия, Франция, Италия, редица Европейски държави, Америка, Русия, Канада, Близкия Изток.

Ние разполагаме и с квалифициран перасонал, който говори на следните езици: английски, френски, руски, арабски, персийски, испански, турски, немски, гръцки, италиански, иврит.

Дентален имплантологичен център НУРИДЕНТ е един от най-успешните центрове в Европа, специализиран в имедиатна имплантология. Признат заради дългогодишния опит в поставянето на базални зъбни импланти от последно поколение (произведени в Швейцария и Италия), до момента хиляди чуждестранни и български пациенти са се възползвали от качеството на нашите грижи. Всяка година в клиника НУРИДЕНТ поставяме около 3500 импланта, предлагайки пълно възтановяване на хармоничната усмивка на пациентите само за 3 дни на една челюст или пълно възтановяване за 7 дни на двете челюсти.

В дентална клиника НУРИДЕНТ ще получите индивидуален план на лечение, изготвен от нашите специалисти и изцяло адаптирана към финансовия Ви бюджет оферта.

Основната ни мисия и стремеж е инидивидуалното отношение към всеки от Вас и предоставянето на пълна и достъпна информация за нашите грижи. В НУРИДЕНТ държим на коректността, доверието и непрестанната подкрепа преди, повреме и след лечението на нашите пациенти.

Запишете своя час за БЕЗПЛАТНА консултация СЕГА.