Мнения и коментари на нашите пациенти:

Цветан Миньовски

alt text

Казвам се Цветан Миньовски. От много време имам проблем със зъбите, което от своя страна води до проблеми както с храненето така и с общуването с хората. Всичко това ме потискаше изключително много. Семейството ми ме насърчаваше да пристъпя към лечение със зъбни импланти, но страхът в мен все надделяваше. Осмелих се да направя първата крачка и се консултирах с много специалисти. Спечели ме страхотния екип на Нуридент. Лечението ми със базални импланти при тях приключи само за 5 дни! Благодаря на д-р Нури и страхотния му екип за професионализма и доброто отношение! Вече съм нов човек, поклон!

Цветан Миньовски


Георги Георгиев

alt text

Искам да изкажа моята благодарност за високия професионализъм и внимателното отношение на Д-р Нури, д-р Хазем и целия екип на дентална клиника „Нуридент"!
Преди повече от година получих киста на зъб който носеше тройна корона, след като ми почистиха кистата се установи че коста ми е стопена и няма друг вариянт освен да се постави импланти. Посетих много клиники и се консултирах с много лекари в София, не останах доволен от това което ми предлагат. Случайно видях рекламата на клиника Нуридент и реших да се обадя. Записах си час и отидох на преглед, прегледа ме д-р Нури и много внимателно ми обясни какви са възможностите за моето лечение. Професионализмът му се усещаше още по време на консултацията. Препръча ми да изчакам три месеца за да се възтанови стопената кост и отново да отида на преглед. След като изчаках три месеца направих панорамна снимка и отидох отново на преглед. По време на прегледа д-р Нури ми предложи да ми постави Базалтни импланти, защoто те бързо се интегрират в коста и цялата процедура отнема 3 дни. Увериме също, че операцията е напълно безболезнена.
Благодаря от цялто си сърце на д-р Нури, д-р Хазем и екипа на дентална клиника „Нуридент" за грижите, които положиха за мен!

Георги Георгиев


Цветана Ангелова

alt text

"За проблемите с моите зъби може да се напише книга - толкова дълго и много съм патила. По-важен обаче е финала - той се казва "НУРИДЕНТ"!

След направени прегледи в различни клиники никъде не ми обещаха до 7-ми зъб /защото нямам кост/, казваха, че няма да ми е нужен. Освен това цената за лечението беше недостъпно за мен.
Продължих търсенето и така намерих клиника НУРИДЕНТ. Направих запитване чрез сайта им и веднага се свързаха с мен. Снимка също изпратих по интернет, след което д-р Нури ми обясни по телефона какво е моето състояние и какъв е плана за лечение.
Докато си осигуря време за лечението възникваха въпроси, на които д-р Нури отговаряше веднага по телефона с изключителна осведеменост относно най-новите технологии и постижения на денталната медицина. Ако е имало някакви притеснения, с влизането в клиниката те веднага изчезнаха. Целия екип на клиниката е лъчезарен, загрижен, мил. Учудвощо е не само това, че имам 14 зъба, но и цената е различна.
По време на операцията присъстват 4-ма лекари, интернист, опериращи: д-р Нури в консултации с д-р Хазем и асистиращ лекар. Как да не сте спокойни, че се прави най-доброто за вас?! Намериха кост, те са като Богове! След операцията нямах отоци и болка, както се е случвало при предишни мои операции. Желая им от все сърце най-хубавите неща на света!"

Цветана Ангелова


Илияна Дудаклиева

alt text

Здравейте!
Искам да изкажа благодарността си на Д-р Нури, Д-р Хазем и целия екип на Нуридент за изключителното отношение.

Много съм доволна от професионализма на екипа на денталния център, който е създал добра организация по планирането и изпълнението на лечението, адаптирано индивидуално към всеки пациент. За три дни върнаха усмивката на лицето ми в целия и блясък. Наистина безболезнено, експедитивно, качествено и максимално щадящо лечение на европейско ниво и цени без конкуренция. Бих Ви препоръчала на всеки нуждаещ се ,защото оправдахте доверието ми.

Благодаря !
Поздрави Илияна

Антония Стоянова

 

alt text

До д-р Нури и целият му екип:
Пише ви Антония Стоянова. Аз съм ваша пациентка и имах удоволствието да се възползвам от услугите ви това лято. Вече трети месец се наслаждавам на чудото, което благодарениее на вас промени изцяло житова ми . Нямам никакви проблеми или оплаквания откакто ми сложихте имплантите. Много са ми удобни и вече не подбирам така старателно храна си. Не мога да се нарадвам на новата си придобивка.

Тук ни предстой да празнуваме един от най-големите празници на американците – Денят на благодарността. Хората са си създали възможността да спрат забързания си житов за малко и да благодарят за всичко онова, което живота изпраща по пътя им. Сервира се печена пълнена пуйка с много гарнитури и разбира се, пай с тиква. И когато най-близките се съберат около празничната трапеза и всеки поотделно сподели нещата, за които е благодарен че му са се случили, моята първа благодарност ще бъде невероятният шанс, който имах да ви открия, и да се възползвам от така необходимата ми, ваша помощ.

Най-сърдечно пожелавам на всеки един от вас – д-р Нури, д-р Хазем, д-р Жорж, докторите Надя, Вера, Ема и Наско, както и на Светлето – здраве, много успехи в чудесата, които правите. Помагайте на изпадналите в беда като мен, защото това което правите е прекрасно, и благодарение на такива като вас светът става по-добър. Оставам с дълбоко уважение и благодарност към това, което получих от вас – перфектно извършена медицинска услуга, разбиране, уважение и много внимание.Бъдете все така отзивчиви и полезни !

Емилия Николова

 

alt text

Искам да изразя отличните си впечатления от дентална клиника „Нуридент“.
С течение на времето броят на зъбите ми намаляваше и дойде момента, в който трябваше да избера: протеза или импланти. Направих проучване в интернет и няколко консултации със стоматолози, след което се срещнах с д-р Нури. С внимание и ангажираност, той се запозна със състоянието ми и ми предложи да извади съществуващите корени и веднага да постави базални импланти.

Какво е характерно за базалните импланти: За разлика от конвенционалните импланти, базалните са изработени от биосъвместима титаниева сплав, едночастови са и се поставят в кортикалната (много твърда) кост. Базалните импланти притежават редица предимства пред конвенционалните зъбни импланти. Основното предимство на базалните импланти е, че не е нужно да се чака да се „интегрират“ в коста за 3 или 6 месеца. Със самото си поставяне те вече са интегрирани в най-здравата налична кост. Това означава, че на всеки пациент, лекуван с базални импланти, в рамките на 3-4 дни се поставя мостова конструкция и той незабавно възстановява дъвкателната си функция и естетичния си вид. Друго предимиство на базалните зъбни импланти е, че не е нужно да се чака заздравяването на костта, след изваждането на силно разрушени зъби, а могат да бъдат поставени в едно посещение, непосредствено след изваждането на зъбите. Изключително важно е, че поставянето на базалните импланти има по-ниска цена от класическата процедура, защото са намалени етапите на лечение, както и рискът от инфекция и отхвърляне са минимални, тъй като имплантите са резистентни на инфекция. Предимствата на базалните импланти ми дадоха основание да взема решение и да пристъпя към изваждане на останалите в устата ми корени, поставянето на импланти и на металокерамична конструкция. На всички, които четат това мое мнение искам да кажа, че процедурата е сложна и изглежда много страшна, нооооо........е безболезнена, повярвайте ми. Болката е само при първоначалното поставяне на упойките и при излизането от упойката след приключване на операцията.

Силно впечатлена съм от дентална клиника „Нуридент“. Клиниката разполага с техника на световно ниво, но най-важен е екипа. Всеки от нас, обикаляйки по медицинските кабинети, се е сблъсквал с грубост, незайнтересованост, неуважение. Това няма да го намерите в „Нуридент“. Клиниката разполага със стоматолози с голям опит и практика и като цяло персонал, който те „обгрижва“ още от влизането при тях. Много внимателни, позитивни и ангажирани към решаване на проблемите на пациента. Всички членове от екипа на клиниката взеха участие при решаването на мойте проблеми, за което им казвам голямо БЛАГОДАРЯ !!! И ако трябва да завърша със съвет, то той би звучал така: Пазете зъбите си, грижете се за тях, но ако се наложи да ви бъдат поставени импланти, обърнете се към клиника „Нуридент“. Няма да сгрешите !!!Мая Станева

 

alt text

До д-р Нури и целият му екип:
Много съм доволна и силно препоръчвам екипа на д-р Нури за възстановяване на дефекти от загуба на зъби. Изключително добро и професионалноотношение. Модерна, чиста и спретната клиника, ободудвана с най-съвременната апаратура. Изключително внимателно, мило и вежливо отношение от страна на целия персонал на клиниката. Ведра атмосфера, страхотно обслужване.

В продължение само на 3 дни ми беше възстановена цялата горна челюст с базални импланти от д-р Нури. Операцията протече изключително леко, бързо и безполезнено. Бяха ми поставени 12 базални зъбни импланта. Веднага след поставянето на имплантите ми бяха взети отпечатъци и изпратени в зъботехническата лаборатория за изработване на мост. На третия ден горната ми челюст бе протезирана и ми се възвърна нормалната дъвкателна и добра естетична визия.

Препоръчвам горещо на всички, които се нуждаят от стоматологична помощ дентална клиника „Нуридент“ и нейния прекрасен екип от професионалисти, които всеотдайно работят в нея за здравето на всички нас !!!
Цветелина Драголова

 

alt text

Д-р Нури промени живота ми!
Бях чувала, че хората плачат от щастие, но никога не го бях изпитвала, до момента в който не се погледнах в огледалото и не видях усмивката, за която до този момент можех само да мечтая !Д-р Нури, д-р Хазем и целия екип на дентална клиника „Нуридент“ са изключителни професионалисти, изключително внимателни и загрижени за комфорта и денталното здраве на своите пациенти ! Посетих клиниката на д-р Нури в пълно отчаяние и безисходица, но след няколко дни на усилен труд и прецизна работа от страна на д-р Нури и д-р Хазем напуснах клиниката, чувствайки се толкова щастлива и развълнувана, че не успях да сдържа сълзите си!

От известно време живея в чужбина, разговаряла съм с много имплантолози, но поради високия процент загуба на костна маса в челюстта (около 60 %) повечето имплантолози се опитаха да ме убедят, че най-доброто решение за мен е поставянето на снемаема протеза, тъй като процедурата по поставянето на импланти ще бъде сложна. Такова бе и предложението на една от най-известните дентални клиники в Лондон. Д-р Нури подходо с голямо разбиране към проблема ми. Професионализмът му се усещаше още по време на консултацията. Операцията е напълно безполезнена, но най-важното е че спокойствието и професионализмът, които излъчват д-р Нури и д-р Хазем те карат да се чувстваш в сигурни ръце. Клиниката, стерилната обстановка и решителноста на д-р Нури и целият му екип са на нивото на едни от най-добрите дентални клиники в Лондон, които лично съм посещавала.

Благодаря от цялто си сърце на д-р Нури, д-р Хазем и екипа на дентална клиника „Нуридент“ за грижите, които положиха за мен, за самочувствието което ми върнаха и усмивката, която ми подариха.Деян Георгиев

 

alt text

За дентална клиника „Нуридент“ прочетох в интернет.
Точно личната стоматоложка ми беше казала, че трябва да си правя изкуствени челюсти, за да мога да се храня нормално. Обадих се в „Нуридент“, записах си час за консултация и отидох.

Доктор Нури ми обясни каква е разликата между подвижната протеза и конструкция с импланти. Обясни ми и за базалните импланти. Още докато обясняваше , реших че ще си сложа базални импланти. Първия ден ми сложиха имплантите. На следващия ден бях на контролен преглед.На третия ден ми направиха метална проба и на четвъртия ми сложиха металокерамична конструкция.

Бях очарован. Благодаря на колектива- винаги учтиви, внимателни и отзивчиви. Работят професионално и с отговорност.