Запознайте се с нашия екип

alt text

Д-р Сейед Маджид Нури

Собственик и управител. Имлантолог - Протезист

Д-р Сейед Маджид Нури е роден в Иран, град Ахваз. От 1993 година живее в България.

Д-р Сейед Маджид Нури завършва стоматология в Стоматологичният факултет в град Пловдив през 1999г. Има 15 годишна частна стоматологична практика в собствена клиника гр. София. Член e на Българския Зъболекарски Съюз и Българска академия по естетична стоматология. Придобива следдипломна квалификация в България и Чужбина по Естетична стоматология и Имплантология. Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р С.М.Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти, живеещи в Англия, Германия, Америка и др. Участва в редица стоматологични симпозиуми и конгреси не само в България, но и в Чужбина.

alt text

Д-р Хазем Ал Шахуан

Протезист и имплантолог

Доктор Хазем Ал Шахуан завършва медицинския университет в Дамаск,Сирия през 1987 г. През 1995 г. в София защитава докторантура в областта на протетичната стоматология. Шеф на отделение по протезиране в министерството на здравеопазването в Халеб,Сирия за периода 2003 – 2013 г. Лектор на няколко курса по имплантология. От 1995 г. до 2013 г. посещава редица курсове по имплантология и протетика.

  • SIP – система за акад.Попов

  • Nobel Biocare,USA

  • Brenmark,Sweden

  • Sterioss implants

Член на Българския Зъболекарски Съюз,Българската Академия по Естетична Стоматология. Дългогодишен опит в областта на имплантологията и протетиката.

alt text

Д-р Атанас Пастармаджиев

Ортодонт

Атанас Пастармаджиев завършва висшето си образование по стоматология в Стоматологичния факултет в Лвов,Украйна, през 2010 г. От 2010 г.,работи като стоматолог в клиника „Дента Смайл“ – Лвов,Украйна. През 2013 г. придобива специалност „Ортодонтия“ . През годините посещава множество курсове за повишаване на ниво в общата практика и специалността,удостоверени със сертификати.

alt text

Д-р Геновева Дамянова

Дентален лекар

Д-р Дамянова завършва с отличие образованието си като лекар по дентална медицина през 2013 година във Факултета по дентална медицина в град Варна. Има интереси в областта на протетична дентална медицина, пародонтология, детска дентална мецицина, естетична дентална медицина и посещава множество симпозиуми и курсове за повишаване на квалификацията в тези области.

alt text

Д-р Вера Първанова

Дентален лекар

Родена на 22 април 1991 година. Завършва Втора Английска Езикова Гимназия „Томас Джеферсън”, гр.София с профил „Биология с разширено изучаване на английски език” през 2010 г. Същата година е приета във Факултетът по дентална медицина – София. Участвала е в националните конференции по дентална медицина и много други форуми в страната.