Дентален Туризъм

Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р С. М. Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти и развива успешен дентален туризъм в България, основан предимно на лечението с базални импланти само за 3 дни.

Пациентите на НУРИДЕНТ идват от почти всяка точка на света – България, Англия, Германия, Франция, Италия, редица Европейски държави, Америка, Русия, Канада, Близкия Изток.

Посланието, което носи Клиника НУРИДЕНТ се формира неимоверно върху създаденото доверие между денталния екип и пациента, а това е един от основните фактори, обуславящи успеха на индивидуалното лечение.

Нова усмивка само за 3 дни и как е възможно това?

Дентален туризъм в Нуридент и етапите на бъдещото Ви лечение:

  • Моля, изберете някои от следните начини, за да направите Вашето запитване – електронна поща, телефон, WhatsApp, Viber .
  • Изпратете ни Ваша панорамна снимка на имейл адрес [email protected]

Това е всичко, което се изисква от Вас! НУРИДЕНТ ще се погрижи за останалото!

  • След като получим и обработим Вашето запитване, в рамките на 48 часа, д-р Нури ще прегледа Вашия случай и ще Ви изпратим индивидуален план на лечение с крайна цена и продължителност на манипулациите.
  • При потвърждение от Ваша страна, екип от консултанти и преводачи ще Ви съдействат с организацията на престоя Ви – резервация на хотел и посрещане на летището.
  • НУРИДЕНТ осигурява превоз до клиниката преди и след манипулациите.
  • На разположение преди, по време и след манипулациите в клиника НУРИДЕНТ ще бъде преводач, който говори Вашия език.
  • Ние ще Ви издадем всички необходими документи и фактури за лечение, които са необходими за възстановяване на средствата, при наличие на здравна застраховка.
  • Пациентите могат да разчитат на нас по време на целия престой в София – България.

 С какво разполагаме в НУРИДЕНТ и защо ще спестите време?

– Най-новите и съвременни технологии в сферата на денталната медицина.

– Осем дентални кабинета, от които един VIP кабинет.

– Собствена зъботехническа лаборатория, специализирана в протезиране върху импланти.

– Рентгенов кабинет с компютърен томограф (скенер), ортопантомограф (за панорамни снимки), ренгенов апарат за сегментни снимки.

– Конферентна зала за провеждане на семинари и обучения.

Екипът ни се състои от редица специалисти по дентална медицина, включително имплантолози, орални хирурзи, терапевти, дентални асистенти, анестезиолог и кардиолог, които при необходимост, ще бъдат на Ваше разположение по време на цялото лечение.

 Условия на плащане

Необходимо е да заплатите 50 % от крайния план на лечение през първия ден от манипулацията и 50% преди фиксиране на постоянните коронки.

Методи на плащане

Банков превод

Плащане с карта (Visa, MasterCard)

В брой