За Нас – НУРИДЕНТ

Дентален имплантологичен център НУРИДЕНТ е един от най-успешните центрове в Европа, специализиран в имедиатна имплантология. Признат заради дългогодишния опит в поставянето на базални зъбни импланти от последно поколение (произведени в Швейцария и Италия), до момента хиляди чуждестранни и български пациенти са се възползвали от качеството на нашите грижи. Всяка година в клиника НУРИДЕНТ поставяме около 3500 импланта, предлагайки пълно възстановяване на хармоничната усмивка на пациентите само за 3 дни на една челюст или пълно възстановяване за 7 дни на двете челюсти.

С какво разполагаме в НУРИДЕНТ?
  • Най-новите и съвременни технологии в сферата на денталната медицина.
  • Квалифициран медицински персонал.
  • Осем дентални кабината, от които един VIP кабинет.
  • Квалифицирани преводачи (12 международни езика).
  • Собствена зъботехническа лаборатория, специализирана в протезиране върху импланти.
  • Специализиран софтуер за дизайн на усмивката (Smile Design).
  • Рентгенов кабинет с компютърен томограф (3D скенер), ортопантомограф (за панорамни снимки), рентгенов апарат за сегментни снимки.
  • Конферентна зала за провеждане на семинари и обучения.
20

ГОДИНИ ОПИТ В ДЕНТАЛНАТА МЕДИЦИНА

30000

ПОСТАВЕНИ ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТА

5000

ЧУЖДЕСТРАННИ ПАЦИЕНТИ

40

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Екипът ни се състои от редица специалисти по дентална медицина, включително имплантолози, орални хирурзи, терапевти, кардиолог, анестезиолог и дентални асистенти, които ще бъдат на Ваше разположение.
Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р С. М. Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти и развива успешен дентален туризъм в България.
Той има повече от 20 години частна практика и е поставил над 30 000 дентални импланта, а също така е е един от основателите на най-новата имплантологична дентална система - BasalFix.

Пациентите на НУРИДЕНТ идват от почти всяка точка на света – България, Англия, Германия, Франция, Италия, редица Европейски държави, Америка, Русия, Канада, Близкият Изток.
Ние разполагаме и с квалифициран персонал, който говори на следните езици: български, английски, френски, немски, испански, италиански, турски, гръцки, руски, иврит, арабски, персийски.

В дентална клиника НУРИДЕНТ ще получите индивидуален план на лечение и оферта, която е изцяло адаптирана към Вашия финансов бюджет. Основната ни мисия и стремеж е индивидуалното отношение към всеки от Вас и предоставянето на пълна и достъпна информация за нашите грижи.

В НУРИДЕНТ държим на коректността, доверието и непрестанната подкрепа преди, по време и след лечението на нашите пациенти.

Запишете своя час за БЕЗПЛАТНА консултация СЕГА.